Scheurwater Kozijnen – kunststof kozijnen in Utrecht, Culemborg, Nieuwegein, Woerden 

Kozijn- en glasbedrijf Scheurwater in Culemborg is al meer dan een kwart eeuw een begrip in Culemborg en omgeving. In de showroom van Scheurwater aan de Pascalweg 4c in Culemborg vindt u een ruim aanbod aan kunststof en houten kozijnen, raamaccessoires, deuren en gevelbekleding.

Het plaatsen van het glas en de kozijnen gebeurt door eigen personeel dat hierin een jarenlange ervaring heeft opgebouwd.

Weru

Door de samenwerking met topleveranciers van kunststof kozijnen zoals het Duitse Weru staat Scheurwater Culemborg voor een lange garantie van uw aankoop. Het eigen personeel dat vanuit Culemborg glas en kozijnen plaatst in heel Nederland, staat voor snelheid en kwaliteit. Maak van uw huis een duurzaam thuis met de vele mogelijkheden die Scheurwater u biedt als Weru-dealer. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit, duurzaamheid en goede garantie. Scheurwater is een van de weinige dealers van Weru in de regio’s Rivierenland, Utrecht en de Betuwe. Daarom bent u altijd van harte welkom om in onze showroom te zien wat Scheurwater u allemaal biedt. De koffie staat klaar aan de Pascalweg 4c in Culemborg.

Transparantie

De aanschaf van nieuwe en duurzame kozijnen, ramen, horren en raamaccessoires is er een die u niet elke dag doet. Het is een aanschaf voor tientallen jaren. Daarom vindt Scheurwater het belangrijk dat u weet wat u koopt. Scheurwater vertrouwt nog altijd in de vrijblijvende en ongedwongen manier van verkoop waarin de tijd is om van uw wens een realiteit te maken. Bij Scheurwater zijn de offertes dan ook vrijblijvend.  Service en transparantie zijn woorden die op ons lijf geschreven staan om u van goed advies te voorzien.