Voordeur keuzehulp: van type deur tot welke kleur!

Contact opnemen

  Vul dit formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

  MV
  Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het vinden van het dichtsbijzijnde Weru-vakbedrijf en voor het plannen van een afspraak.

  VOORDEUR KEUZEHULP

  Kies eerst uw type voordeur. Er zijn deuren met stijlen en dorpels. Hierbij kunt u naar wens vlakken verdelen en deze vullen met panelen of glas. En er zijn paneeldeuren met klassiek design en paneeldeuren met modern design. Daarna kiest u het profielsysteem, de kleur en structuur en misschien de roeden, etc. Achter de gele tabbladen leest u alles over de mogelijkheden. Vergeet niet de coupon voor unieke voorjaarskorting te downloaden. Geldig tot 31 mei 2020 bij een Weru-vakbedrijf bij u in de buurt.

  Deur profielsystemen

  Onze deuren zijn beschikbaar in twee verschillende profielsystemen: AVIDA en TERSA. Hier leggen wij de verschillen zo goed mogelijk uit. Maar er gaat natuurlijk niks boven een bezoek aan een van onze showrooms. Daar krijgt u goed advies en kunt u de verschillen echt zien en ervaren.


  Verschillende specificaties

  AVIDA en TERSA hebben verschillende specificaties. Zo is een TERSA deur beter isolerend dan een AVIDA deur. Dit komt o.a. door het verschil in dikte. Maar een AVIDA deur kan weer met verdiept kozijnprofiel geleverd worden. Dat kan niet met een TERSA deur. Laat u daarom goed adviseren door uw Weru-vakbedrijf.  Speciale aandacht voor deuren met paneelvulling

  U bepaalt zelf hoeveel profiel een deur moet hebben. Voor een klassiek design kunt u kiezen voor een paneelvulling in de glassponning (optisch verspringende oppervlakken). Een moderne look bereikt u met een eenzijdig vleugeloverdekkende deur. Bij Weru kunt u kiezen.  Glassponningvulling (klassiek)


  Eenzijdig vleugeloverdekkend (modern)

  Meest gekozen kleuren

  Standaard worden bijna al onze deuren aangeboden in wit (RAL 9016). Maar laat u ook inspireren in een van onze showrooms. Hieronder een greep uit de meest gekozen kleuren en structuren. Let op: niet alle kleuren en structuren zijn bij iedere deur mogelijk. Vraag uw Weru-vakbedrijf daarom om advies.

  • Antraciet grijs
   Antracietgrijs
  • Wi
   Wit
  • Basaltgrijs
   Basaltgrijs
  • Bergkiefer
   Bergkiefer
  • Noten V
  • Crème wit
   Crèmewit
  • Donkergroen
   Donkergroen
  • Donkerrood
   Donkerrood
  • Golden oak
   Golden oak
  • Rustic cherry
   Rustic cherry
  • Kwartsgrijs
   Kwartsgrijs
  • Leigrijs finesse
   Leigrijs finesse
  • Mahonie
   Mahonie
  • Monumenten groen
   Monumentengroen
  • Rustiek eiken
   Rustiek eiken
  • Siena
   Siena
  • Staalblauw
   Staalblauw
  • Veen eiken
   Veen eiken
  • Antracietgrijs
   Antraciet parelstructuur
  • Zilvergrijs parelstructuur
   Zilvergrijs parelstructuur
  • Donkerbruin
  • Weru kunststof kozijnen kleur Mosgroen
   Mosgroen
  • Weru kunststof kozijnen kleur Grijs
   Grijs
  • Weru kunststof kozijnen kleur Lichtgrijs
   Lichtgrijs
  • Weru kunststof kozijnen kleur Iers eiken
   Iers eiken

  Deur met roeden

  Tegenwoordig kiezen veel mensen voor zogeheten roeden om de nostalgische uitstraling. Plaatsing kan tussen het glas, in het glas en op het glas. Daarnaast zijn er zijn roeden die het glas delen.

  Roeden tussen het glas

  In de spouw van het isolatieglas kunnen de roeden geplaatst worden. Zo heeft u een praktische oplossing voor een nostalgische uitstraling. De ramen blijven glad en dus makkelijk schoon te maken.

  Roeden tussen én op het glas

  Wilt u echt een klassieke uitstraling? Kies dan voor roeden tussen het dubbelglas en op het glas. Dit kan aan de binnenkant én aan de buitenkant. Zo lijkt het nog meer alsof uw raam uit meerdere raampjes bestaat.

  Echte glasdelende roeden

  Roeden zoals ze vroeger gemaakt werden. Uw Weru-vakbedrijf kan u informeren over echte glasdelende roeden. Dit is de meest exclusieve en kostbare uitvoering. Uw raam bestaat dan daadwerkelijk uit meerdere raampjes.

  Deurgrepen

  Deurgrepen maken uw voordeur helemaal af. Of u nu gaat voor klassiek of modern er is altijd een passende greep. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Maar bekijk ook de foto’s van alle deuren met deurgrepen op deze website. Dan krijgt u een beter beeld van formaat en verhouding.

  Binnenkruk

  Voor de binnenkant van een deur leveren we altijd een deurkruk. Zonder een meerprijs heeft u de keuze uit onderstaande designs.

  Buitengreep

  Bij Weru heeft u zonder meerprijs de keuze uit onderstaande buitengrepen.

  Rechte modellen

  Gebogen modellen

  Traditionele uitvoering

  Kerntrekbeveiliging

  Bij kerntrekken trekt een inbreker de cilinder uit de kern, of hij breekt de cilinder af. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers niet meer gemakkelijk bij de cilinder van uw slot kunnen. U herkent kerntrekbeveiliging aan een extra afdekking die over de bestaande cilinder is geplaatst.

  Deur met ornamentglas

  Qua glas in uw deur zijn er talloze stijlen om uit te kiezen! Het structuuroppervlak van het ornamentglas ligt tussen het dubbelglas en laat voldoende licht door. De buitenzijde van het glas is glad en gemakkelijk schoon te houden.

  Trend: mat glas met heldere rand

  Mat glas wordt de laatste jaren steeds meer gebruikt bij voordeuren. Maar sinds kort is er een nieuwe trend bijgekomen. Voor een luxe en moderne uitstraling van uw voordeur: ga voor mat glas met heldere rand! Laat u inspireren en informeren door uw Weru-vakbedrijf.
  Mat glas met heldere rand

  Veilige voordeur - extra opties

  De plek waar u zich dag en nacht veilig moet kunnen voelen, is uw eigen woning. Zaak dus dat de beveiliging van uw voordeur goed is geregeld. De voordeuren van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar u kunt het veiligheidsniveau opschroeven met onderstaande exra opties.

  AutoLock

  AutoLock - automatische vergrendeling

  AutoLock is een intelligent sluitsysteem. U trekt de deur achter u dicht en automatisch is de deur op drie punten vergrendeld. Hierdoor wordt het forceren van het slot vrijwel onmogelijk. Toch blijft het openen van de deur voor u eenvoudig: van binnen door het bedienen van de kruk en van buiten door het omdraaien van de sleutel.

  Kerntrekbeveiliging - maakt het inbrekers moeilijk

  Bij kerntrekken trekt een inbreker de cilinder uit de kern, of hij breekt de cilinder af. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers niet gemakkelijk meer bij de cilinder van uw slot kunnen. U herkent kerntrekbeveiliging aan een extra afdekking die over de bestaande cilinder is geplaatst.
  TwinLock

  TwinLock - op een kier vergrendeld

  Simpel maar efficiënt. Dankzij de sperbeugel opent de deur tot op een veilige kier van 8 cm. Ver genoeg om naar buiten te kijken, maar niet ver genoeg om binnen te komen.
  EasyLock

  EasyLock - openen met vingerafdruk

  Met EasyLock opent u de voordeur met het scannen van een vingerafdruk. EasyLock sluit de deur daarna weer automatisch. Easylock is nu ook met uw smartphone te bedienen.
  Elektrische deuropener

  Elektrische deuropener - met 1 druk op de knop

  Meer veiligheid en comfort in één: via de intercom kunt u zich er eerst van verzekeren wie er voor de deur staat. Met de elektrische deuropener kan dan de deur gemakkelijk met een druk op de knop worden geopend, zonder er helemaal heen te moeten lopen. Dit betekent extra comfort in wooncomplexen met meerdere verdiepingen of voor mensen met beperkte mobiliteit.
  Deurdranger

  Deurdranger - automatisch sluiten

  Sluit de deur volledig automatisch nadat u binnen bent. Daarbij kunt u kiezen voor de railuitvoering of het vlakke model. Door exact instelbare krachten valt de deur zacht, maar met de benodigde druk, in het slot.
  Digitale deurspion

  Digitale deurspion - zien wie u bezoekt

  Goed te weten, wie er voor de deur staat. De digitale deurspion ‘kijkt’ met een camera, naar wat zich buiten afspeelt en toont dit op een beeldscherm. In goed zichtbaar formaat en zonder vervorming.