Corona en de maatregelen voor u en onze gezondheid

HOE GAAN WIJ OM MET HET CORONAVIRUS MAATREGELEN WERU-VAKBEDRIJVEN

De gezondheid en veiligheid van klanten en onze vakspecialisten hebben de hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en de Weru-vakbedrijven ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. In verband met de huidige lockdown door corona kunnen Weru-showrooms gesloten zijn of alleen werken op afspraak. Informeer daarom vooraf op de website van het betreffende vakbedrijf.

1. Bezoek aan Weru-vakbedrijven

Als de showroom van een Weru-vakbedrijf gesloten is of afwijkende openingstijden hanteert dan kunt u dit lezen op de website van het betreffende vakbedrijf.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen de Weru-vakbedrijven?
De Weru-vakbedrijven hebben allemaal voorzorgsmaatregelen genomen. Wij vragen uw begrip voor de voorzorgsmaatregelen die zij hebben getroffen en die zij ook van u vragen.

Medewerkers van Weru-vakbedrijven:

 • Geven u geen hand.
 • Werken op gepaste afstand (dat betekent dat ze zoveel mogelijk 1,5 meter afstand bewaren).
 • Zorgen ervoor dat het aantal mensen in de showroom beperkt blijft.

Weru-vakbedrijven:

 • Monitoren de gezondheid van alle medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
 • In de showrooms bieden de Weru-vakbedrijven – indien beschikbaar – desinfecterende handgel aan. En wassen sowieso onze handen met grote regelmaat.
 • Maken de showrooms extra vaak schoon.

Wat vragen de Weru-vakbedrijven van u?

 • De voorschriften van RIVM te respecteren.
 • Regelmatig handen wassen voor en bij bezoek aan een Weru-vakbedrijf.
 • Onze Weru-vakbedrijven niet te bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen en/of keelklachten).
 • Heeft u zelf gezondheidsklachten die horen bij het corona virus (klachten als hoesten, koorts, niezen en/of keelklachten) dan verzoeken wij u een reeds gemaakte afspraak met een Weru-vakbedrijf te verzetten. Dit kan telefonisch.
 • In de showroom de bediening van ramen en deuren zoveel mogelijk over te laten aan de vakspecialisten.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

U kunt ervan uitgaan dat ook hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. Denk aan handhygiëne, afstand bewaren en bijvoorbeeld zoveel mogelijk buiten blijven en buiten werken. Als u hierover vooraf meer wilt weten, dan kunt u hierover telefonisch contact opnemen met het betreffende Weru-vakbedrijf. Onze Weru-vakbedrijven denken graag mee om uw plannen toch door te laten gaan!

Heeft u zelf gezondheidsklachten die horen bij het corona virus (klachten als hoesten, koorts, niezen en/of keelklachten) dan verzoeken wij u een reeds gemaakte afspraak met een Weru-vakbedrijf te verzetten. Dit kan telefonisch.

Mochten wij door nieuwe maatregelen en/of ontwikkelingen de planning/ beloofde montage datum niet kunnen halen. Dan stelt het betreffende Weru-vakbedrijf u hier persoonlijk van op de hoogte.

Weru Nederland B.V. wil iedereen een hart onder de riem steken. Maak van je huis juist nu een fijne plek om samen te zijn! En ook al zullen veel deuren gesloten zijn, maak contact met elkaar op andere manieren die wel kunnen.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Weru Nederland B.V.

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Aanvragen