open huis bot ramen en deuren

Open Huis bij Bot Ramen & Deuren in Heerhugowaard

Kom ook op 8 & 9 maart!

Denkt u eraan kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen? Kom naar de OPEN HUIS dagen bij uw Weru-vakbedrijf Bot Ramen & Deuren! Wij staan klaar om u te adviseren en inspireren. En er is een verrassende ‘Weru’ attentie voor iedere bezoeker!

Hier vindt u ons adres en openingstijden.

Ervaren vaklieden
De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt. Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf waarin de derde generatie inmiddels is aangetreden. Wij zijn ruim 50 jaar actief in de bouwnijverheid en al bijna 40 jaar een Weru vakbedrijf (hiermee zijn wij het oudste vakbedrijf in Nederland).

Uitstekende aftersales
Kwaliteit en maatwerk staan bij ons altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf: als ook u overtuigd bent van ons kunnen. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom direct naar onze showroom!

 

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Aanvragen