open huis Schut Kunststof Kozijnen

Open Huis bij Schut Kunststof Kozijnen in Apeldoorn

Kom ook op 8 & 9 maart!

Denkt u eraan kunststof kozijnen in uw woning te plaatsen? Kom naar de OPEN HUIS dagen bij uw Weru-vakbedrijf Schut Kunststof Kozijnen in Apeldoorn! Wij staan klaar om u te adviseren en inspireren. En er is een verrassende ‘Weru’ attentie voor iedere bezoeker!

Hier vindt u ons adres en openingstijden.

Over ons
Schut Kunststof Kozijnen een begrip in de regio Apeldoorn, Arnhem en Deventer. In Apeldoorn en omstreken wordt sinds enkele jaren de naam Weru vertegenwoordigd door Schut Kunststof Kozijnen en Zonwering. Schut en Weru zijn de perfecte combinatie voor iedere consument die met renovatie- of nieuwbouwplannen rondloopt.

Jarenlange ervaring bij Weru
De eigenaar, John Schut, heeft zijn jarenlange ervaring in de kozijnenbranche onder andere direct bij Weru opgedaan. Als technisch adviseur van Weru is hij meer dan 10 jaar zeer nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de kunststof kozijnen die Weru in Nederland aanbiedt. Het zal dan ook niet verrassend zijn dat men bij Schut weet waar men over praat. Al bijna 10 jaar leveren wij niet alleen kunststof kozijnen, maar ook zonweringsproducten van het kwaliteitsmerk Smits. Ons assortiment is zeer breed en bestaat uit; zonwering, rolluiken, screens en voordeurluifels.

 

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Aanvragen