Zeker van een topproduct – Weru – Kunststof kozijnen
W.M. Dudokweg 5
1703 DA Heerhugowaard
www.botramenendeuren.nl
info@botrd.nl
Deskundig telefonisch advies 072 571 5957
Openingstijden

Zeker van een topproduct!

Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan.

Bot Ramen & Deuren is dan uw partner. De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt.

Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf: als ook u overtuigd bent van ons kunnen.

Bot Ramen & Deuren is al 55 jaar actief in bouwnijverheid

Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf waarin de derde generatie inmiddels is aangetreden. Wij zijn ruim 55 jaar actief in de bouwnijverheid en al meer dan 38 jaar een Weru vakbedrijf (hiermee zijn wij het oudste vakbedrijf in Nederland).

Kwaliteit en maatwerk staan bij Bot Ramen & Deuren voorop

Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct met de juiste aftersales. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf: als ook u overtuigd bent van ons kunnen. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom direct naar onze showroom!