Perfecte kwaliteit – Weru – Kunststof kozijnen
Korte Brouwerstraat 8
6658 AC
Beneden Leeuwen
gerard@gboumans.nl
Deskundig telefonisch advies 0487- 593 007
Openingstijden

Perfecte kwaliteit

Weru is een begrip voor ramen en deuren met de hoogste kwaliteit. En dat vanaf het eerste productidee tot aan de laatste kwaliteitscontrole. Uit onafhankelijk TUV onderzoek is gebleken dat 98% van de Weru klanten tevreden is over de aankoop, montage en het functioneren van de Weru kunststof kozijnen.

Zo werkt bijvoorbeeld onze ontwikkelingsafdeling uitsluitend met de modernste technieken en in nauwe samenwerking met gespecialiseerde toeleveranciers. Hierdoor ontstaan innovatieve, hoogwaardige producten, die als voorbeeld dienen voor de branche. De hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten, verlangt natuurlijk ook de beste materialen. In onze productie wordt ambachtelijk handwerk gecombineerd met computergestuurde precisie.

Volgens de laatste techniek maar met de ambachtelijke “hand van de meester”

Deze optimaal op elkaar afgestemde samenwerking garandeert u tevredenheid tot in de lengte der dagen en de zekerheid dat u met de keuze voor Weru een goede beslissing genomen hebt. Weru produceert elk raam en iedere deur naar uw individuele wens. Volgens de laatste techniek maar met de ambachtelijke “hand van de meester” en gecontroleerd door de gerenommeerde keuringsinstituten.