Zonwering – Weru – Kunststof kozijnen
Pascalstraat 2
3771 RT
Barneveld
https://www.qlux.nl
info@grootbarneveld.nl
Deskundig telefonisch advies 0342-490056
Openingstijden

Zonwering

Van mild voorjaarszonnetje en hete zomerzon tot late herfstzon of waterig winterzonnetje. U geniet er oprecht van in de schaduw van een HAROL zonwering.

Misschien zegt dit merk zonwering en terrasoverkappingen u nog niet veel. U hebt zich nog niet verdiept in de mogelijkheden van screens, rolluiken, terrasschermen, uitvalschermen, terrasoverkapping en binnenzonwering. Misschien hebt u zich al georiënteerd. In beide gevallen zal de zonwering van GROOT ramen & deuren u aanspreken.

Daarom HAROL

U zult het advies waarderen dat we u in de showroom geven. En al snel zult u ontdekken dat HAROL zonwering bij u past. U houdt toch van zonwering met een mooi design, een stevige maar slanke constructie, comfortabele (afstand)bediening en doeken met een stijlvol dessin? U wilt over vijf of tien jaar toch nog steeds plezier hebben van uw zonwering? Precies, en dáárom nodigen wij u graag uit. Bekijk hieronder ons assortiment en alvast welkom in de showroom!

Rolluiken

De ultieme geborgenheid en privacy, dat is de taak van het rolluik. Maar rolluiken geven nog veel meer. Ze bieden extra veiligheid en houden omgevingslawaai en al te fel zonlicht op afstand. Bovendien werken ze energiebesparend omdat ze in de winter de koude en in de zomer de warmte buiten houden. Uiteraard leveren wij ook rolhekken en rolpoorten waarmee u uw garage of winkelraam in stijl kunt afsluiten.

Screens

Ze houden het zonlicht en de warmte buiten. Screens zijn een elegante en praktische oplossing waarbij u zelf altijd zelf bepaalt hoeveel zon u binnenlaat. En waarbij u ook altijd naar buiten kunt kijken. Uiteraard zijn de doeken in verschillende structuren en in verschillende kleuren leverbaar. Voor de bediening kunt u kiezen uit handbediening, elektrische of automatische bediening.

Uitvalschermen

Fel zonlicht en hoge temperaturen houdt u tegen met uitvalschermen. Zonder concessies te doen aan het zicht naar buiten. Ook een bijzonder efficiënte manier voor bovenverdiepingen. Gecombineerd met een zorgvuldig uitgekozen doek, geven de Harol-uitvalschermen uw woning een stijlvolle uitstraling.

Terrasschermen

Om de gezellige avonden in uw tuin nog langer te maken, niet alleen in de zomer, geeft een overkoepelend terrasscherm u alle welkome beschutting en rust. U bent beschut tegen zon en regen en ’s avonds kunt u verlichting en verwarming inschakelen. Uiteraard zijn onze Harol-terrasschermen en onze Weru-overkappingen geschikt voor verschillende afmetingen. Met een terrasscherm is het altijd vakantie in uw tuin. Om de gezellige avonden in uw tuin nog langer te maken, niet alleen in de zomer, geeft een overkoepelend terrasscherm u alle welkome beschutting en rust. U bent beschut tegen zon en regen en ’s avonds kunt u verlichting en verwarming inschakelen. Uiteraard zijn onze Harol-terrasschermen en onze Weru-overkappingen geschikt voor verschillende afmetingen. Met een terrasscherm is het altijd vakantie in uw tuin.

Windschermen

Laat maar waaien. Met windschermen houdt u zich op terras of balkon lekker uit de wind. Zo kunt u vaker en langer in verschillende jaargetijden buiten zitten. Ook kunt u kiezen voor volledig glazen windschermen of voor meer afgeschermde privacy. De strakke vormen geven uw balkon zeker meerwaarde.

Doekcollectie

Een doek die de toon zet. Een die met kleur en motief precies dat gevoel oproept dat bij u past. Sfeerbepalend voor uw tuin, terras of balkon. Doeken zijn er in alle soorten, afmetingen en materialen. Uiteraard leveren wij uitsluitend kwaliteitsdoeken met een lange levensduur en zijn de door ons geleverde doeken behandeld tegen verkleuring en zin rot- en schimmelvrij blijven. Een doek die de toon zet. Een die met kleur en motief precies dat gevoel oproept dat bij u past. Sfeerbepalend voor uw tuin, terras of balkon. Doeken zijn er in alle soorten, afmetingen en materialen. Uiteraard leveren wij uitsluitend kwaliteitsdoeken met een lange levensduur en zijn de door ons geleverde doeken behandeld tegen verkleuring en zin rot- en schimmelvrij blijven.

Sierluiken

Wie had gedacht dat sierluiken tegelijkertijd trendy en traditioneel gezellig konden zijn? De aluminium sier- of vensterluiken van Ehret roepen een originaliteit op die zijn gelijke niet kent. Van verbouwde boerderijen tot moderne appartementen met strak vormgegeven vensterluiken, de uitstraling is uniek. De sierluiken weten functionaliteit naadloos aan esthetiek te koppelen. Het vensterluik past in vele stijlen.