Horren – Weru – Kunststof kozijnen
Vosdonk 4, 4879 NC, Etten-Leur (tel. 076- 503 28 00)
Kreeft 6a, 4401 NZ,Yerseke (tel. 0113- 574 173)

http://www.kumasol.nl
info@kumasol.nl
Deskundig telefonisch advies 076- 503 28 00
Openingstijden

Horren

Wanneer u er van houdt uw huis lekker door te luchten en de ramen en/of deuren een tijdje open te zetten, zijn horren geen overbodige luxe. Hiermee houdt u ongewenste insecten en bladeren buiten de deur én daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om met speciaal gaas pollen te weren. Voor elke raam- of deuropening is wel een hor te verkrijgen!

Inzethorren

De inzethor is een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. Het inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof- en houten draai/kiepramen. Het inzethor wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. Door de dunne flens neemt de druk op het beslag nauwelijks toe.

Inzetrolhorren

De inzetrolhor is gelijk aan een inzethor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om het hor te openen en te sluiten zonder dat het hor verwijderd hoeft te worden. Middels een rolsysteem met een trekveer blijft het gaas strak gespannen staan en kunt u met een simpele beweging het gaas openen of sluiten.

Hordeur Plissé

De plissé hordeur is voorzien van zwart, geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. Voor bijvoorbeeld openslaande tuindeuren kunnen er twee plissédeuren naar elkaar toe worden gemonteerd.

De plissédeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Daardoor is deze deur zeer gebruiksvriendelijk en kan de hor tegen een stootje. Dit maak de hor geschikt voor levendige gezinnen met kinderen en huisdieren.