Hoe werken wij? – Weru – Kunststof kozijnen
Oranjeboomstraat 6
5451 BK
Mill
labaluxmill@planet.nl
Deskundig telefonisch advies 0485-451 570
Openingstijden

Hoe werken wij?

Labalux Mill BV dankt zijn goede naam met name aan de manier waarop u als klant behandeld word. Niet voor niets zijn wij al 30 jaar actief in deze branche. Dit merkt u bij een bezoek aan onze showroom of eventueel bezoek aan huis tot en met de montage, oplevering en garanties.

Alles word in het werk gesteld om een tevreden eindklant te hebben en houden! U bent immers de beste reclame die er is. Het merendeel van onze opdrachten komt via buren, familie en kennissen van een gerealiseerd werk met een tevreden klant. Dit resulteert dat Labalux-Mill BV in het jaarlijks door Weru uitgevoerde tevredenheidsonderzoek maar liefst 98 procent scoort. Uiteraard willen ook wij de 100 procent halen.

Geen aankoopverplichting!

Zeker in deze tijd gaan er de wildste geruchten rond over met name de kozijnenbranche. Van gigantische aanbetalingen tot bijna gedwongen verkoop. Labalux Mill vertrouwd nog altijd in de vrijblijvende ongedwongen manier van verkoop. U geeft uw geld immers maar een keer uit en doet een investering voor enkele tientallen jaren. Dit reden genoeg om naar Uw wensen te luisteren en hierin mee te denken en te adviseren.

Uiteraard werken wij zonder aanbetalingen!

Na een bezoek aan onze showroom of na telefonische afspraak een bezoek aan huis, word eerst alles ter plekke opgemeten en nogmaals geadviseerd. En ook U kunt kenbaar maken wat de wensen zijn. Hierop volgt een keurige vrijblijvende offerte. Na dat alles volgens uw wens is en eventuele wijzigingen doorgevoerd zijn, ontvangt u de definitieve opdrachtbevestiging. Indien deze getekend geretourneerd word gaat de opdracht pas in bestelling.