Dakkapellen – Weru – Kunststof kozijnen
Oranjeboomstraat 6
5451 BK
Mill
labaluxmill@planet.nl
Deskundig telefonisch advies 0485-451 570
Openingstijden

Dakkapellen

Labalux Mill BV heeft als uitgangspunt een zo breed mogelijkheid assortiment te kunnen bieden. Dit met samenhang van eigen producten en de montage in eigen beheer te kunnen houden.

Labalux bied nu de mogelijk om een “Prefab” dakkapel te laten plaatsen met de traditionele manier van opbouw. Dat wil zeggen een houten wang,onder en balklaagconstructie, met naar wens bekleed met trespa of keralit produkten. Dakbedekking uitgevoerd als bitumen of kunststof folie. In combinatie met een kunststof kozijn element. Dakkapel is volledig geïsoleerd en dampwerend afgedicht. Geïntrigeerde rolluik of screen is toe te passen in de overstek en volledig voor het oog weg te werken. Al dan niet elektrisch aangestuurd.

’s morgens het dakvlak open gezaagd; ’s avonds is de dakkapel water- en winddicht

De opbouw van de dakkapel word van te voren “prefab” gemaakt in onze werkplaats en word op de dag van montage met een kraan op het dakvlak geplaatst. Het voordeel voor u is dat ’s morgens het dakvlak open gezaagd wordt en eventuele draagconstructies aangepast worden, waarna de dakkapel geplaatst wordt. ’s Avonds is de dakkapel water- en winddicht. Eventuele binnenafwerking kan in eigen beheer of door Labalux uitgevoerd worden.