Keralit daklijst bekledingsmateriaal – Weru – Kunststof kozijnen
Oranjeboomstraat 6
5451 BK
Mill
labaluxmill@planet.nl
Deskundig telefonisch advies 0485-451 570
Openingstijden

Keralit daklijst bekledingsmateriaal

Wie kent het niet… het altijd terugkerende schilderwerk is vaak een gespecialiseerd karwei. Gezien het klimaat wat wij hebben in Nederland komt het gemiddelde schilderwerk om de 5 jaar terug. Dit ook vaak op moeilijk bereikbare plaatsen denk hierbij aan de daklijst en dakkapel of een complete houten gevel bekleed met rabatdelen. U bent genoodzaakt om extra kosten te maken voor de huur van steigers en klim materiaal. En zie dan nog maar eens een schilder te vinden..

De oplossing

Al reeds enkele jaren werken wij met Keralit gevel en daklijst bekledingsmateriaal. Dit is uitermate geschikt voor het bekleden van de daklijst, dakkapel en overstek. Gezien de natuurlijke houtlook uitstraling en naadloze verwerking ideaal om het uiterlijk van de woning niet te schaden. Tevens kan het over het bestaande regelwerk (mits in goede staat) geplaatst worden.

Labalux biedt u het complete plaatje.

Wij zorgen voor een vakkundige montage en eventuele aanpassingen aan het bestaande regelwerk, isolatie en plaatsen dampwerende folie. Dit voordeel voor U is jarenlang plezier van een onderhoudsarme woning in een paar dagen.  Hier kan geen schilder tegen werken !