Van den Heuvel kunststof kozijnen in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer | Weru
Diepenhorstlaan 8
2288 EW
Rijswijk
info@vdh-rd.nl
Deskundig telefonisch advies 070-3196920
Openingstijden

Kunststof kozijnen in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Voorburg

Al ruim 30 jaar zijn wij, Van den Heuvel Ramen en Deuren, actief in de renovatie van kozijnen. Van den Heuvel Ramen en Deuren biedt u een uitgebreid keuzepakket aan mogelijkheden in kunststof, aluminium en houten kozijnen. Van den Heuvel Ramen en Deuren ontplooit haar activiteiten in de regio groot Den Haag, het Westland, Zoetermeer, Delft en omstreken.

In ons pand kunt u een goede indruk opdoen van de diverse produkten waarbij onze medewerkers u van een objectief en vakkundig advies kunnen voorzien. Van den Heuvel Ramen en Deuren staat bekend als een toonaangevende firma waar nieuwe ideeën en producten hand in hand gaan met een uitgebreide begeleiding en advisering in het traject van acquisitie tot en met uitvoering van de werkzaamheden.

Wie de kozijnen van een woning wil vervangen zit met vele vragen. Onze vakkundige medewerkers kunnen u voorzien van een goed en objectief advies wat de keuze voor een bepaald systeem voor u vergemakkelijkt.Wij kunnen u begeleiden bij alle fases van het proces zoals advisering in de woning, het verzorgen van het inmeten en het bepalen van de bestelmaten met bijbehorende aansluitdetails.
Onze geschoolde vakkundige medewerkers dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering en een prachtig resultaat.

Ook na het voltooien van de werkzaamheden is Van den Heuvel Ramen en Deuren uw partner in de nazorg en het verrichten van servicewerkzaamheden.Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij ons steigermateriaal in eigen beheer hebben kunnen wij altijd en overal steigers plaatsen (conform VCA veiligheidseisen) als de veiligheid van onze medewerkers dit vereist.

Maatwerk

Maatwerk – dat klinkt vooral duur. Niet bij van den Heuvel.
Uw persoonlijke raam-en deur wensen staan bij ons voorop. Hoe groot of hoe klein uw raamopening is, wij maken het passende raam ervoor.

Of het nu om een complete nieuwbouw gaat, of een paar kozijnen gerenoveerd moeten worden – maatwerk krijgt u bij van den Heuvel altijd zonder meerprijs. Omdat geen huis nu eenmaal hetzelfde is nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. We bekijken in alle rust met u welke stijl of kleur het beste bij uw woning past en meten ter plekke de exacte maten op , om er absoluut zeker van de zijn dat straks bij de inbouw alles perfect past.

Nog beter: U heeft dezelfde enorme keuze tevens bij de beglazingen, bij het hang- en sluitwerk, bij de raamgrepen en bij de talloze kleuren.

Veiligheid

Inbraakwerend, op Weru kunt u vertrouwen!

De plek bij uitstek waar u zich dag en nacht veilig moet kunnen voelen is toch wel uw eigen woning. Zaak dus dat de beveiliging van kozijnen, ramen en deuren  solide is geregeld. De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag.

Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven. Weru biedt u verschillende veiligheidsopties waaruit u, al naar gelang uw woonsituatie en uw persoonlijke eisen, kunt kiezen.

Bij Weru bepaalt u zelf uw veiligheidsniveau Weru levert hang- en sluitwerk met verschillende veiligheidsniveaus. De mate waarin een inbraak, geremd, vertraagd of voorkomen wordt, hangt af van het door u gekozen beschermingsniveau.

beslag-3[1]