Kunststof kozijnen Den Haag

Omgeving: Den Haag

Filter: Referentie | Overige producten

Snelliusstraat 1. Naast de voorgevel die wij gerenoveerd hebben in hout, hebben wij ook de achtergevel gerenoveerd. Hier hebben wij verdiept Trado Weru glad crème doorgekleurde kozijnen geplaatst. Bij de badkamer op de 2e etage achtergevel hebben wij het kleine kozijn verwijderd en de muuruitsparing naar onderen toe vergroot. Het nieuwe kozijn is voorzien van een valraam met bovenlichtbediening. Op het kozijn aan de binnenzijde zijn jaloezieën aangebracht d.m.v. een magneetsysteem zodat het kozijn makkelijk te onderhouden is.

Bij de slaapkamer op de 2e etage achtergevel hebben wij een stolpdeurkozijn geplaatst zodat er een goede toegang is tot het balkon.

In de keuken op de 1e etage achtergevel hebben wij de oude deuropening tot op aanrechthoogte dichtgemetseld, een nieuwe natuurstenen onderdorpel aangebracht en het nieuwe verdiept Trado kozijn geplaatst. De greep voor het draaikiepraam is zo laag mogelijk aangebracht zodat deze over het aanrechtblad makkelijk bereikbaar is.

Op de 1e etage achtergevel woonkamer hebben wij drie stuks verdiept Trado kozijnen aan elkaar gekoppeld om de originele houtzwaartes te imiteren.

Alle kozijnen zijn ook hier weer door ons afgewerkt met voorgegronde houten dagkanten en geprofileerde koplatten.