Toebehoren – Weru – Kunststof kozijnen
Diepenhorstlaan 8
2288 EW
Rijswijk
info@vdh-rd.nl
Deskundig telefonisch advies 070-3196920
Openingstijden

Toebehoren

Ook kunt u bij ons terecht voor levering en plaatsing van onder meer beglazing, rolluiken, horren, ventilatieroosters, gevelbekleding e.d. in combinatie met kozijnrenovatie.

Inzethor

De inzethor is geschikt voor alle kunststof draaikiepramen en deuren. De inzethor kan met een simpele beweging worden geplaatst in het kozijn.

DSC05709

Materialen

De profielen van de inzethor bestaan uit geëxtrudeerd aluminium van top kwaliteit. Bij inzethorren hoger dan 1400 mm wordt een aluminium tussenstijl gebruikt. De hoeken worden in verstek gezaagd en met kunststof hoekstukken in elkaar gezet (onzichtbaar).De hor wordt in de kleur van het draaideel gemoffeld waardoor hij minder opvalt en de lijn t.o.v. andere kozijnen zonder hor doorloopt..

Montage

Het raam wordt geopend en de inzethor wordt aan de onderzijde in de dagopening gezet op de kunststof druppels en daarna in het kozijn geklikt. De inzethor kan op dezelfde wijze weer uitgenomen worden.

Ventilatieroosters

De passende ventilatie voor elke ruimte.Wij kunnen uw ventilatieroosters leveren in elke gewenste RAL kleur. Als de binnen en buitenzijde van uw kozijn een verschillende kleur heeft dan passen wij het rooster hierop aan.

FLATAIR-EPC-OPEN-B MULTIAIR-DESIGN-EPC-MULTIAIR-DESIGN-EPC-OPEN

Rolluiken

Standaard met stangbediening of elektrisch met zendergestuurde afstandbediening eventueel met tijdschakelklok of lichtsensor, uitgevoerd in kunststof of aluminium in 2 lamelbreedtes en in 10 fraaie kleuren.

IMG_2065