Over Voku Amstelveen – Weru – Kunststof kozijnen
Zetterij 1
1185 ZZ
Amstelveen
http://www.voku.nl
info@voku.nl
Deskundig telefonisch advies 0297 - 284970
Openingstijden

Over Voku – Kunststof kozijnen Amstelveen

Voku is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het toonaangevende Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met Voku zit u er jarenlang heerlijk bij. Topservice, topcomfort.

Onze kunststof kozijnen

Uiteraard kiest u ook een kozijn met een vormgeving en in een kleur die precies aansluit bij uw woning en uw levensstijl. De kunststof kozijnen en de soorten isolatieglas van Weru voldoen aan de hoogste Europese technische kwaliteits- en keuringseisen. Kunststof kozijnen van Weru voldoen precies aan uw eisen.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf in de regio Mijdrecht, Amstelveen, Hoofddorp, Woerden, Aalsmeer en Nieuw Vennep staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur – met eigen vakmensen – en een snelle after-sales.