Kunststof deuren - veiligheid - Weru

Contact opnemen

Vul dit formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Als u dit formulier verzendt dan gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken volgens onze Privacy verklaring.

VEILIGE VOORDEUR

De plek waar u zich dag en nacht veilig moet kunnen voelen, is uw eigen woning. Zaak dus dat de beveiliging van uw voordeur goed is geregeld. De deuren van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar u kunt het veiligheidsniveau opschroeven met onderstaande opties.

Wij begrijpen het als u over dit onderwerp nog veel vragen heeft. Onze Weru-vakbedrijven staan daarom voor u klaar! Lees ook ‘Houd inbrekers buiten’.

AutoLock

AutoLock - automatische vergrendeling

AutoLock is een intelligent sluitsysteem. U trekt de deur achter u dicht en automatisch is de deur op drie punten vergrendeld. Hierdoor wordt het forceren van het slot vrijwel onmogelijk. Toch blijft het openen van de deur voor u eenvoudig: van binnen door het bedienen van de kruk en van buiten door het omdraaien van de sleutel.

Kerntrekbeveiliging - maakt het inbrekers moeilijk

Bij kerntrekken trekt een inbreker de cilinder uit de kern, of hij breekt de cilinder af. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers niet gemakkelijk meer bij de cilinder van uw slot kunnen. U herkent kerntrekbeveiliging aan een extra afdekking die over de bestaande cilinder is geplaatst.
TwinLock

TwinLock - op een kier vergrendeld

Simpel maar efficiënt. Dankzij de sperbeugel opent de deur tot op een veilige kier van 8 cm. Ver genoeg om naar buiten te kijken, maar niet ver genoeg om binnen te komen.
EasyLock

EasyLock - openen met vingerafdruk

Met EasyLock opent u de voordeur met het scannen van een vingerafdruk. EasyLock sluit de deur daarna weer automatisch. Easylock is nu ook met uw smartphone te bedienen.
Elektrische deuropener

Elektrische deuropener - met 1 druk op de knop

Meer veiligheid en comfort in één: via de intercom kunt u zich er eerst van verzekeren wie er voor de deur staat. Met de elektrische deuropener kan dan de deur gemakkelijk met een druk op de knop worden geopend, zonder er helemaal heen te moeten lopen. Dit betekent extra comfort in wooncomplexen met meerdere verdiepingen of voor mensen met beperkte mobiliteit.
Deurdranger

Deurdranger - automatisch sluiten

Sluit de deur volledig automatisch nadat u binnen bent. Daarbij kunt u kiezen voor de railuitvoering of het vlakke model. Door exact instelbare krachten valt de deur zacht, maar met de benodigde druk, in het slot.
Digitale deurspion

Digitale deurspion - zien wie u bezoekt

Goed te weten, wie er voor de deur staat. De digitale deurspion ‘kijkt’ met een camera, naar wat zich buiten afspeelt en toont dit op een beeldscherm. In goed zichtbaar formaat en zonder vervorming.
Meerpuntssluiting

Meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting heeft meerdere schoten, waarmee u de deur op meerdere sluitpunten tegelijk afsluit. Hierdoor wordt forceren zeer bemoeilijkt.