Betaal ik niet te veel? - Weru

Betaal ik niet te veel?

Icoon check

Check wat voor u belangrijk is

Weru ramen en deuren gaan tientallen jaren mee

Uitgerekend per dag bent u vaak goedkoper uit.

Voorbereid zijn op iedere levensfase

Met Weru bent u klaar voor de toekomst. Uw huis voorzien van Weru ramen en deuren doet u waarschijnlijk maar 1 keer in uw leven. Sta daarom niet alleen stil bij het ‘nu’ maar kijk ook vooruit. Elke levensfase stelt andere eisen aan uw woning en ramen en deuren. Uw Weru-vakbedrijf denkt mee…

De zekerheid van een tijdloos design

Onze ramen en deuren raken nooit ‘uit de mode’. Ze vormen de perfecte basis voor de uitstraling van uw woning.

1 aanspreekpunt voor alles

Alles bij Weru is op elkaar afgestemd. Wij werken met producten uit eigen fabriek, hebben eigen showrooms en altijd een vak-bedrijf dichtbij dat alles voor u regelt. Van begin tot eind hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Zo bent u verzekerd van levering van de juiste producten en vakkundige montage op het afgesproken moment.

Service achteraf

Heeft u achteraf vragen of onverhoopt toch een probleem dan gaat u gewoon naar uw Weru-vakbedrijf die de ramen en deuren heeft geleverd. Deze helpt u zo goed mogelijk en zoekt naar een oplossing voor u.

Klanten spreken voor zich...

Bijna al onze klanten blijven trouw aan Weru en bevelen Weru aan. Dit komt omdat al onze ramen en deuren een bijzonder lange levensduur kennen. Wij kijken met onze klanten vaak jaren vooruit, maar dus ook terug in de tijd.

Stap voor stap kunnen vervangen

Wilt u niet gelijk uw hele woning vernieuwen? Dan kunt u kiezen voor stap voor stap vervangen van ramen en deuren. Zo is Weru bereikbaar voor ieder budget. Uw Weru-vakbedrijf kan u hierin goed adviseren.

Altijd een vakbedrijf dichtbij en bereikbaar

Het vertrouwde gevoel van een Weru-vakbedrijf dichtbij. Een partij die alles voor u regelt en klaarstaat om uw vragen te beantwoorden. Hoeveel is dat u waard?

Klik hier voor gratis checklist