Waarom zou ik 30 jaar vooruit kijken? - Weru

Waarom zou ik 30 jaar vooruit kijken?

Klanten spreken voor zich...

Familie Pepping uit Abcoude kocht 28 jaar geleden Weru kozijnen 'Het is allemaal nog net als dag 1 eigenlijk'

Familie Pepping uit Abcoude kocht 28 jaar geleden Weru kozijnen

‘Mijn oom is na 40 jaar nog steeds tevreden’

Marina en Leon Pepping kochten in 1989 een twee-onder-een-kapwoning in Abcoude. Al na een jaar lieten ze hun houten kozijnen vervangen door kunststof Weru-kozijnen. Een oom had dat ook al laten doen en die heeft ze nu al ruim 40 jaar. En die is nog steeds tevreden. Marina en Leon kwamen terecht bij een Weru-vakbedrijf in Breukelen.

Marina: “Voor ons was het eigenlijk vrij snel duidelijk. Toen we dit huis 29 jaar geleden kochten, zaten er houten kozijnen in. Eén keer hebben we alles geschilderd en dat viel zo tegen dat we tegen elkaar zeiden ‘Dit willen we niet meer.’ Toen zijn we op zoek gegaan naar kunststof kozijnen.”

Leon: “Mijn oom had toen al kunststof kozijnen van Weru. Al bijna 20 jaar, maar hij had ze in Duitsland aangeschaft, want Weru zat toen nog niet in Nederland. Bij hem zagen we hoe het er na al die tijd nog heel mooi uit zag. En nu nog steeds, mijn oom is nu 80 en de kozijnen zitten er dus ruim 40 jaar in. Door zijn ervaring en advies besloten wij ook Weru-kozijnen te nemen. Gelukkig was Weru toen inmiddels wel in Nederland te vinden. We kwamen uiteindelijk bij het Weru-vakbedrijf in Breukelen terecht. Niet alleen de prijs maar de kwaliteit en het eerlijke advies gaven de doorslag!”

Alles was mogelijk

Als Weru-vakbedrijf was dit hun eerste grote klus; alle kozijnen van een woning vervangen. Maar daar was bij de kennismaking niets van te merken. De vakspecialist kwam bij hen thuis op gesprek en gewoon aan de keukentafel werden alle plannen en wensen doorgesproken. Nog wat extra advies en een paar nieuwe schetsen verder gingen de vaklui aan de slag. Marina: “Onze vakspecialist is eerlijk, betrouwbaar en hij betrok ons allebei in het proces.” “Ja,” vult Leon aan, “En hij had gewoon zijn werkkleding aan. Geen verkoper in pak. Bovendien dacht hij met ons mee en waren eigenlijk al onze wensen mogelijk.”

Geen problemen, maar oplossingen

De klus werd naar volle tevredenheid geklaard en het contact is eigenlijk altijd goed gebleven. Als Leon en Marina later andere greepjes op de kozijnen willen of een rubber moet worden vervangen, wordt er zonder discussie materiaal besteld bij de fabriek in Duitsland. Geen probleem!

‘Er werd zonder discussie materiaal besteld bij de fabriek in Duitsland’

Ook als later blijkt dat één van de ruiten vervangen moet worden, komt het Weru-vakbedrijf meteen in actie. Leon denkt er met een glimlach aan terug: “Dat was nog een flinke klus. Het ging om het raam van onze slaapkamer, dat heeft een schuin Frans balkon. De ruit moest er in een tegengestelde hoek overheen getild worden. Marina is toen maar even weggelopen...”

Service en kwaliteit door de jaren heen

Als Leon en Marina 18 jaar na de eerste verbouwing een aanbouw aan het huis willen maken, kloppen ze eigenlijk als vanzelf weer bij hun Weru-vakbedrijf aan. Opnieuw zijn ze blij dat ze dat gedaan hebben. “Ze luisterden naar onze plannen en dachten weer goed met ons mee. En ze tekenden ook van alles voor ons uit,” zegt Leon. Marina knikt instemmend: “Dat was ook wat bij ons de eerste keer al de doorslag gaf: sowieso de kwaliteit van Weru, maar ook het contact met het vakbedrijf.

Weet u nu al of u in de toekomst uw woning wilt uitbreiden? Dan is het goed om daar voor de aankoop van ramen en deuren bij stil te staan. Een Weru-vakbedrijf kan u goed adviseren.
Elke levensfase stelt weer andere eisen aan uw woning en ramen en deuren. (Klein)kinderen komen en gaan en mensen worden steeds ouder. Factoren als uitstraling, veiligheid en bedieningsgemak zijn het overdenken waard. Altijd met het oog op de toekomst. Uw Weru-vakbedrijf weet precies op welke punten u moet letten en adviseert u graag vrijblijvend.
Dat is de wens van veel mensen. Als u dit ook wilt dan is het belangrijk om nu al na te denken over het bedieningsgemak in de toekomst! Over tientallen jaren zult u merken dat Weru ramen en deuren met gering onderhoud nog hetzelfde functioneren als direct na de montage. Ze zijn nog steeds geruisloos en licht te bedienen! Uw Weru-vakbedrijf kan u op dit gebied nog verder met u meedenken. Vraag gerust om advies!