Voordeur keuzehulp: van type deur tot welke kleur! - Weru

Contact opnemen

Vul dit formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Als u dit formulier verzendt dan gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken volgens onze Privacy verklaring.

VOORDEUR KEUZEHULP

Kies eerst uw type voordeur. Er zijn deuren met stijlen en dorpels. Hierbij kunt u naar wens vlakken verdelen en deze vullen met panelen of glas. En er zijn paneeldeuren met klassiek design en paneeldeuren met modern design. Daarna kiest u het profielsysteem, de kleur en structuur en misschien de roeden, etc. Achter de tabbladen leest u alles over de mogelijkheden.

Deur profielsystemen

Onze deuren zijn beschikbaar in twee verschillende profielsystemen: AVIDA en TERSA. Hier leggen wij de verschillen zo goed mogelijk uit. Maar er gaat natuurlijk niks boven een bezoek aan een van onze showrooms. Daar krijgt u goed advies en kunt u de verschillen echt zien en ervaren.


Verschillende specificaties

AVIDA en TERSA hebben verschillende specificaties. Zo is een TERSA deur beter isolerend dan een AVIDA deur. Dit komt o.a. door het verschil in dikte. Maar een AVIDA deur kan weer met verdiept kozijnprofiel geleverd worden. Dat kan niet met een TERSA deur. Laat u daarom goed adviseren door uw Weru-vakbedrijf.

Nieuw! V-Perfect hoekafwerking

Deze unieke lastechnologie is standaard bij al onze AVIDA en TERSA deuren en garandeert perfecte verstekverbinding. Hieronder ziet u de mogelijke uitvoeringen.

Gefoliede profielen
V-Perfect - Vlak V-Perfect - Vlak
V-Perfect - Kleine groef V-Perfect - Kleine groef
Wit en crème doorgekleurde profielen
Profielen gespoten in RAL-kleuren
V-Perfect - Kleine groef V-Perfect kleine groef wit

Speciale aandacht voor deuren met paneelvulling

U bepaalt zelf hoeveel profiel een deur moet hebben. Voor een klassiek design kunt u kiezen voor een paneelvulling in de glassponning (optisch verspringende oppervlakken). Een moderne look bereikt u met een eenzijdig vleugeloverdekkende deur. Bij Weru kunt u kiezen.Glassponningvulling (klassiek)


Eenzijdig vleugeloverdekkend (modern)

Meest gekozen kleuren

Standaard worden bijna alle kozijnen en deuren aangeboden in wit* (RAL 9016). Maar u kunt deze ook op uw eigen smaak afstemmen. Hieronder een greep uit de meest gekozen kleuren en structuren. Let op: niet alle kleuren en structuren zijn bij iedere deur uitvoerbaar. Vraag uw Weru-vakbedrijf daarom om advies.

* Castello, Castello Trado en Castello Realto kozijnen en AVIDA deuren zijn standaard ook verkrijgbaar in crèmewit (RAL 9001). Afino-top kozijnen hebben een eigen kleurenpallet.

 • Wi
  Wit houtstructuur
 • Crème wit
  Crèmewit houtstructuur
 • Rustic cherry
  Rustic cherry
 • Bergkiefer
  Bergkiefer
 • Golden oak
  Golden oak
 • Donkerrood
  Donkerrood houtstructuur
 • Mahonie
  Mahonie
 • Rustiek eiken
  Rustiek eiken
 • Noten V
 • Veen eiken
  Veen eiken
 • Donkerbruin houtstructuur
 • Donkergroen
  Donkergroen houtstructuur
 • Weru kunststof kozijnen kleur Mosgroen
  Mosgroen houtstructuur
 • Monumenten groen
  Monumentengroen houtstructuur
 • Staalblauw
  Staalblauw houtstructuur
 • Kwartsgrijs
  Kwartsgrijs houtstructuur
 • Antraciet grijs
  Antracietgrijs houtstructuur
 • Antracietgrijs
  Antracietgrijs parelstructuur
 • Antracietgrijd ultra mat
 • Zwart ultra mat
 • Leigrijs finesse
  Leigrijs finesse
 • Basaltgrijs
  Basaltgrijs houtstructuur
 • IJzerglimmer
 • Zilvergrijs parelstructuur
  Zilvergrijs parelstructuur
 • Weru kunststof kozijnen kleur Grijs
  Grijs houtstructuur
 • Weru kunststof kozijnen kleur Lichtgrijs
  Lichtgrijs houtstructuur

Deur met roeden

De vorm van de roede kunt u zelf bepalen. Er zijn twaalf uitvoeringsvarianten beschikbaar en de breedte kan variëren van 18 mm tot 52 mm. U kunt uw eigen kleur kiezen: van donkergroen tot staalblauw of gebroken wit. Ook roeden met een houtnerfstructuur zijn mogelijk. Vraag uw Weru-vakbedrijf naar de mogelijkheden.

Roeden tussen het glas

In de spouw van het isolatieglas kunnen de roeden geplaatst worden. Zo heeft u een praktische oplossing voor een nostalgische uitstraling. De ramen blijven glad en dus makkelijk schoon te maken.

Roeden tussen én op het glas

Wilt u echt een klassieke uitstraling? Kies dan voor roeden tussen het dubbelglas en op het glas. Dit kan aan de binnenkant én aan de buitenkant. Zo lijkt het nog meer alsof uw raam uit meerdere raampjes bestaat.

Echte glasdelende roeden

Roeden zoals ze vroeger gemaakt werden. Uw Weru-vakbedrijf kan u informeren over echte glasdelende roeden. Dit is de meest exclusieve en kostbare uitvoering. Uw raam bestaat dan daadwerkelijk uit meerdere raampjes.

Deurgrepen

Deurgrepen maken uw voordeur helemaal af. Of u nu gaat voor klassiek of modern er is altijd een passende greep. Hieronder ziet u enkele voorbeelden. Maar bekijk ook de foto’s van alle deuren met deurgrepen op deze website. Dan krijgt u een beter beeld van formaat en verhouding.

Binnenkruk

Buitengreep

Rechte modellen

Gebogen modellen

Traditionele uitvoering

Kerntrekbeveiliging

Bij kerntrekken trekt een inbreker de cilinder uit de kern, of hij breekt de cilinder af. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers niet meer gemakkelijk bij de cilinder van uw slot kunnen. U herkent kerntrekbeveiliging aan een extra afdekking die over de bestaande cilinder is geplaatst.

Deur met ornamentglas

Qua glas in uw deur zijn er talloze stijlen om uit te kiezen! Het structuuroppervlak van het ornamentglas ligt tussen het dubbelglas en laat voldoende licht door. De buitenzijde van het glas is glad en gemakkelijk schoon te houden.

Trend: mat glas met heldere rand

Mat glas wordt de laatste jaren steeds meer gebruikt bij voordeuren. Maar sinds kort is er een nieuwe trend bijgekomen. Voor een luxe en moderne uitstraling van uw voordeur: ga voor mat glas met heldere rand! Laat u inspireren en informeren door uw Weru-vakbedrijf.
Mat glas met heldere rand

Veilige voordeur - extra opties

De plek waar u zich dag en nacht veilig moet kunnen voelen, is uw eigen woning. Zaak dus dat de beveiliging van uw voordeur goed is geregeld. De voordeuren van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar u kunt het veiligheidsniveau opschroeven met onderstaande exra opties.

AutoLock

AutoLock - automatische vergrendeling

AutoLock is een intelligent sluitsysteem. U trekt de deur achter u dicht en automatisch is de deur op drie punten vergrendeld. Hierdoor wordt het forceren van het slot vrijwel onmogelijk. Toch blijft het openen van de deur voor u eenvoudig: van binnen door het bedienen van de kruk en van buiten door het omdraaien van de sleutel.

Kerntrekbeveiliging - maakt het inbrekers moeilijk

Bij kerntrekken trekt een inbreker de cilinder uit de kern, of hij breekt de cilinder af. Kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat inbrekers niet gemakkelijk meer bij de cilinder van uw slot kunnen. U herkent kerntrekbeveiliging aan een extra afdekking die over de bestaande cilinder is geplaatst.
TwinLock

TwinLock - op een kier vergrendeld

Simpel maar efficiënt. Dankzij de sperbeugel opent de deur tot op een veilige kier van 8 cm. Ver genoeg om naar buiten te kijken, maar niet ver genoeg om binnen te komen.
EasyLock

EasyLock - openen met vingerafdruk

Met EasyLock opent u de voordeur met het scannen van een vingerafdruk. EasyLock sluit de deur daarna weer automatisch. Easylock is nu ook met uw smartphone te bedienen.
Elektrische deuropener

Elektrische deuropener - met 1 druk op de knop

Meer veiligheid en comfort in één: via de intercom kunt u zich er eerst van verzekeren wie er voor de deur staat. Met de elektrische deuropener kan dan de deur gemakkelijk met een druk op de knop worden geopend, zonder er helemaal heen te moeten lopen. Dit betekent extra comfort in wooncomplexen met meerdere verdiepingen of voor mensen met beperkte mobiliteit.
Deurdranger

Deurdranger - automatisch sluiten

Sluit de deur volledig automatisch nadat u binnen bent. Daarbij kunt u kiezen voor de railuitvoering of het vlakke model. Door exact instelbare krachten valt de deur zacht, maar met de benodigde druk, in het slot.
Digitale deurspion

Digitale deurspion - zien wie u bezoekt

Goed te weten, wie er voor de deur staat. De digitale deurspion ‘kijkt’ met een camera, naar wat zich buiten afspeelt en toont dit op een beeldscherm. In goed zichtbaar formaat en zonder vervorming.
Meerpuntssluiting

Meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting heeft meerdere schoten, waarmee u de deur op meerdere sluitpunten tegelijk afsluit. Hierdoor wordt forceren zeer bemoeilijkt.