Weru-vakbedrijf worden

Contact opnemen

  Vul dit formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

  MV
  Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het vinden van het dichtsbijzijnde Weru-vakbedrijf en voor het plannen van een afspraak.

  WERU UW BUSINESS?
  DE 5 KANSEN

  Met onze A-merk kozijnen kunt u zich écht onderscheiden. Ook heeft Weru korte en stabiele levertijden en ontwikkelden we een uniek dealerconcept. Hierdoor kunt u laagdrempelig aan de slag. Lees alles over de 5 kansen…

  Wij plannen graag een afspraak met u voor een korte en heldere presentatie. Dan weet u precies wat de nieuwste mogelijkheden zijn om van Weru ramen en deuren uw business te maken. U kunt ons bellen of uw gegevens achterlaten via deze site.

  Laagdrempelig dealerconcept 2050

  Bent u aannemer, monteur, zonwering- of dakkapelspecialist of schilder? Weru biedt een toekomstgerichte en vooral laagdrempelige oplossing qua investering en showroom.

  Met een A-merk als Weru kunt u zo een stuk extra omzet genereren en uw bestaande klanten nog meer ontzorgen. Bel ons vandaag nog voor meer info via 040 - 262 21 62 of mail naar partners@weru.nl.

  Vrijblijvende afspraak maken?

  Wij zouden graag een afspraak met u plannen voor een korte en heldere presentatie. Informeer ook naar ons dealerconcept 2050.

  U kunt ons bereiken via:


  Weru Nederland B.V.

  Supportteam

  Hooge Zijde 19

  5626 DC Eindhoven

  Telefoon 040 – 2622162

  Of stuur een e-mail

  1. 40 jaar ervaring en ontwikkeling

  Vanuit onze eigen productie-eenheid in Duitsland leveren we al tientallen jaren kunststof kozijnen. Op maat en van unieke premium kwaliteit! Wij bieden de zekerheid van een betrouwbare producent en een product dat klaar is voor de toekomst.

  2. Korte en stabiele levertijden

  Als Weru-vakbedrijf kunt u vertrouwen op korte en stabiele levertijden. Dit komt mede door de ultieme procesoptimalisatie in onze fabriek in Duitsland. Uit ervaring weten we dat onze eindklanten deze leverbetrouwbaarheid enorm waarderen.

  3. Nieuw dealerconcept

  Naast onze full service vakbedrijven introduceren wij een nieuwe samenwerkingsvorm. Het ‘dealerconcept 2050’ maakt dat u zonder een grote investering of veel vierkante meters toch een representatieve Weru-dealer kunt worden. Met dit concept bent u klaar voor de toekomst!

  4. Marketing goed geregeld!

  Achter Weru staat een professioneel marketingteam dat continue bouwt aan het merk Weru. We voorzien u van mooie communicatiemiddelen, zorgen mede voor nieuwe potentiële klanten en bieden lokale ondersteuning.

  5. Exclusieve support en tools

  Een topteam altijd paraat! We zijn écht persoonlijk benaderbaar en helpen u uw zakelijke doelen te verwezenlijken. Naast ondersteuning bieden we op veel gebieden ook handige (online) tools o.a. voor: • Offertes en calculaties • Bestellingen plaatsen en volgen • Architecten documenten • CAD-ondersteuning • Boekhouding • Facturatie • Isolatieberekening