PANEELDEUREN MET MODERN DESIGN - Weru

PANEELDEUREN MET MODERN DESIGN

Onze paneeldeuren met een modern design zijn het visitekaartje voor een eigentijdse woning. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Kiest u voor een meer dicht karakter of is een deur met een glaselement uw keuze?

Veel om uit te kiezen…

  • Volledig gesloten voordeur voor privacy of met (ornament)glas voor meer lichtinval.
  • Eindeloos veel kleuren. Of u nu kiest voor modern antraciet of staalblauw. Bijna alles is mogelijk.
  • Accenten als edelstaal-inlays vallen op, maar zijn niet overdreven aanwezig. Ze kunnen naar wens in het deuroppervlak meegenomen worden en vormen samen met de kunststof panelen een eenheid.
  • Boogvormig design integreren. De perfecte twist voor uw huis: een modern strak paneel met gebogen glaselementen. Behalve dat het zorgt voor fantastische lichtinval, wordt uw deur een unieke blikvanger.
  • Ook kunt u kiezen voor een dubbele voordeur. In principe kan bijna elk model voordeur als dubbele voordeur gemaakt worden.
  • Meer lichtinval met zij- en/of bovenlichten. Dit kan aan 1 kant van de deur, maar het is ook aan beide zijden mogelijk. De voordeur met zijlichten is zelfs te maken met bovenlicht. Voor welk effect gaat u?

Profielsysteem

Paneeldeuren met een modern design zijn beschikbaar in de profielsystemen AVIDA en TERSA. Op deze website staan de deuren in de gallerij (vrijstaande beelden van deuren) afgebeeld in de TERSA uitvoering met een vleugeloverdekkend paneel. Klik op iedere deur voor een uitgebreide omschrijving van de twee profielsystemen. En ontdek via de gele tabbladen alle mogelijkheden! Zo hebben we eindeloos veel kleuren, de mooiste deurgrepen en een overzicht van ons ornamentglas..

Dubbele voordeur

U bent op zoek naar een dubbele voordeur? U vindt bij Weru ongetwijfeld wat u zoekt! Want wij kunnen alles op maat voor u samenstellen! In principe kan bijna elk model voordeur als dubbele voordeur gemaakt worden.

Dubbele voordeur