VOORDEUREN MET STIJLEN EN DORPELS - Weru

VOORDEUREN MET STIJLEN EN DORPELS

Op deze pagina ziet u onze voordeur met stijlen en dorpels. Dit zijn respectievelijk staande en liggende delen die de deur in vlakken verdelen. Hierdoor kunt u uw voordeur geheel naar wens samenstellen. Zo heeft deze ene voordeur oneindig veel verschijningsvormen.

U kunt kiezen voor meerdere dorpels of 1 dorpel in het midden met in het onderste deel glas. Of bijvoorbeeld voor een glad paneel of een paneel met een stapeldorpel-look. Verschillende borstweringshoogtes en roeden op het glas zijn mogelijk.

Voordeuren met stijlen en dorpels zijn beschikbaar in de profielsystemen AVIDA en TERSA. Klik op de gele informatie button op iedere voordeur voor een uitgebreide omschrijving van de twee profielsystemen. En ontdek via de gele tabbladen alle mogelijkheden! Zo hebben we eindeloos veel kleuren, de mooiste deurgrepen en een overzicht van ons ornamentglas.

Dubbele voordeur

U bent op zoek naar een dubbele voordeur? U vindt bij Weru ongetwijfeld wat u zoekt! Want wij kunnen alles op maat voor u samenstellen! In principe kan bijna elk model voordeur als dubbele voordeur gemaakt worden.

Dubbele voordeur