Weru in uw bouwproject - Weru

Contact opnemen

Vul dit formulier in. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

Als u dit formulier verzendt dan gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken volgens onze Privacy verklaring.

WERU KOZIJNEN IN UW PROJECT? 6 VOORDELEN

Een A-MERK kozijnen integreren in een bouwproject en toch binnen het budget blijven? Weru biedt een concurrerende prijs en heeft een ultieme leverbetrouwbaarheid. Lees over onze 6 voordelen…

Wilt u vrijblijvend advies of een presentatie van onze producten? Neem dan contact op met het supportteam van Weru Nederland. Of kijk op www.weru.nl voor een Weru-vakbedrijf in de buurt (van uw project).Wij helpen u met de beste oplossing!

Meer projecten bekijken? Bel of mail ons!

Hier ziet u enkele voorbeelden van onze projecten. Op dit moment werken wij aan het updaten van onze website. In de toekomst kunt u op deze pagina meer projecten bekijken. Wilt u nu al meer zien of weten? Bel dan met ons supportteam via 040 - 263 21 62 of mail naar partners@weru.nl

Wooncomplex (Bijdorp)

Opdrachtgever: Vereniging van Eigenaren

Bijzonder in dit project: wooncomplex met 52 woningen voorzien van Weru kunststof kozijnen in de kleur crème generfd en wit.

Nico van der Horstpark (Leiden)

Opdrachtgever: De Sleutels

Bijzonder in dit project: uniek woonproject.100 woningen voorzien van kozijnen (ramen en deuren) inclusief ventilatieroosters in de kleur antraciet.

Torenwijck II (Amsterdam)

Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Torenwijck II

Bijzonder in dit project: complex met 72 woningen geheel voorzien van Weru kunststof kozijnen in de kleur donker bruin generfd. Dit complex is geheel gemoderniseerd. Ook op het gebied van isolatie en beveiliging.

Peelrand (Boekel en Venhorst)

Opdrachtgever: PeelrandWonen

Bijzonder in dit project: grote driehoek kozijn op de verdieping. 13 ‘uitkijkwoningen’ in Boekel (9) en Venhorst (4) voor alleenstaanden en 2 persoonshuishoudens. Voorzien van kozijnen (ramen en deuren) inclusief ventilatieroosters in de kleur wit.

Afspraak maken?

Wilt u vrijblijvend advies of een presentatie van ons producten? Neem dan contact op met het supportteam van Weru Nederland.

U kunt ons bereiken via:


Weru Nederland B.V.

Supportteam

Hooge Zijde 19

5626 DC Eindhoven

Telefoon 040 – 2622162

Of stuur een e-mail

Weru concurrerend geprijsd

1. A-merk concurrende geprijsd

Onze A-merk kozijnen hebben de ideale prijs/kwaliteit verhouding. Zo kunt u top kwaliteit in al uw projecten integreren voor een concurrerende prijs.

2. Korte en stabiele levertijd

Dit komt door de ultieme procesoptimalisatie in onze fabriek in Duitsland. Uit ervaring weten we dat leverbetrouwbaarheid een kritische factor is in projecten.

Uniek verdiept profiel: gewaardeerd door welstandcommissies

Ons kozijn type Castello krijgt vaak de voorkeur van welstandcommissies bij renovaties in wijken uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70.

Ervaring met complexe projecten

Alleen met een flinke dosis ervaring weet je wat er nodig is om bij uitdagende projecten op tijd, binnen budget en volgens de afgesproken kwaliteit en functionaliteiten te leveren. Wij hebben die ervaring!

40 jaar ervaring en ontwikkeling

Vanuit onze eigen productie-eenheid in Duitsland leveren we al tientallen jaren kunststof kozijnen. Dit is de zekerheid van een betrouwbare producent. En een product dat klaar is voor de toekomst.

Kort op projecten met support van Weru-vakbedrijf!

We zorgen dat u de beste support krijgt van een lokaal Weru-vakbedrijf. Zo heeft u 1 centraal aanspreekpunt dichtbij voor alles. Onze vakbedrijven zijn flexibel, gefocust op het beste eindresultaat en gewend om onder tijdsdruk te leveren.