Bestaande klanten - Weru

HANDLEIDINGEN

Hieronder vindt u een aantal handleidingen voor onderhoud en bediening van uw WERU producten. U kunt deze in het PDF-formaat downloaden en zelf naar wens afdrukken. Voor uitgebreide technische- en gebruikersinformatie van WERU-producten kunt u contact opnemen met uw Weru vakbedrijf.


Serviceverzoek Weru Nederland B.V.

Voor het snel en efficiënt melden van een technisch probleem is dit serviceformulier ontwikkeld. Gebruik dit alleen indien uw Weruvakbedrijf of andere leverancier van uw ramen en/of deuren niet (meer) aan zijn verplichtingen kan voldoen bijv. bij faillissement of bedrijfssluiting.

Download PDF


Handleiding bediening en onderhoud ramen en rolluiken

Uw WERU ramen en deuren vergen minimaal onderhoud. Deze handige tips helpen u om tientallen jaren plezier te hebben van uw kozijnen.

Download PDF


Reinigings- en onderhoudsset

Heeft u via uw Weru-vakbedrijf een Weru reinigings- en onderhoudsset verkregen? Waarschijnlijk zat hier dan een boekje bij met de gebruiksaanwijzing en info. U kunt dit boekje ook online bekijken, doorbladeren en downloaden.

Blader online en download PDF

Meer productinformatie of veiligheidsbladen m.b.t. de producten in de Weru reinigings- en onderhoudsset verwijzen we naar de fabrikant van de producten:
Fenoplast Fügetechnik GmbH
Zur Dornheck 21-23
D-35764 Sinn-Fleisbach
Telefoon: +49 (0) 2772 57587-0
Telefax: +49 (0) 2772 57587-20
E-mail: info@fenoplast.de
Internet: www.fenoplast.de/de/kontakt
Telefoonnummer voor noodgevallen: GBK GmbH +49 (0) 6132 / 84 463 (24 h) Let op: op www.fenoplast.de vindt u altijd de actuele informatie.Onder ‘Produkte’ treft u daar ook de veiligheidsbladen aan.


Lege batterijen? Handleiding Batterijen verwisselen

Uw Secur module geeft een signaal dat de batterij leeg raakt? Hier vindt u de handleiding om deze te wisselen.

Download PDF


Monteren en demonteren Secur-module

Bij het demonteren en monteren van de Secur-module is het belangrijk dat de juiste volgorde en instellingen in acht worden genomen. Hier vindt u de juiste beschrijving. Voor deskundige hulp kunt u altijd het vakbedrijf in uw omgeving om hulp vragen.

Download PDF


Weru Partner Garant (WPG)

Weru, marktleider in kunststof ramen en deuren, biedt u Weru Partner Garant® aan. Hiermee ervaart u, naast A-merk productkwaliteit, extra zekerheid voor de toekomst! U kunt WPG brochure als PDF downloaden of hier online bladeren.

Download PDF


Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Vrijblijvend Weru magazine aanvragen Weru kunststof ramen en deuren magazine