VOORDEUREN MET KLASSIEK DESIGN - Weru

VOORDEUREN MET KLASSIEK DESIGN

Deze kunststof voordeuren met zogeheten ‘deurpanelen’ hebben een klassiek design. Ze zijn geïnspireerd op deuren uit de jaren 30, 40 en 50. De vlakverdeling heeft een meer dicht karakter. De deur biedt daardoor veel privacy. Op deze site ziet u slechts een paar voorbeelden. Vraag uw Weru-vakbedrijf naar de eindeloze mogelijkheden.

De deurpanelen zijn er in heel verschillende uitvoeringen. En, u kunt ze nagenoeg naar eigen wens samenstellen. Volledig gesloten of met isolatieglas, eventueel gecombineerd met ornamentglas, veiligheidsglas of glas in lood. Ook kunt u kiezen voor een dubbele voordeur en zij- en/of bovenlichten.

Keuzemogelijkheden en specificaties

Klassieke paneeldeuren zijn beschikbaar in de profielsystemen AVIDA en TERSA. Op deze website staan de deuren in de gallerij (vrijstaande beelden van deuren) afgebeeld in de TERSA uitvoering. Klik op iedere deur voor een uitgebreide omschrijving van de twee profielsystemen. En ontdek via de gele tabbladen alle mogelijkheden! Zo hebben we eindeloos veel kleuren, de mooiste deurgrepen en een overzicht van ons ornamentglas.

Bij deze klassieke deuren is geen vleugeloverdekkend paneel mogelijk.

Dubbele voordeur

U bent op zoek naar een dubbele voordeur? U vindt bij Weru ongetwijfeld wat u zoekt! Want wij kunnen alles op maat voor u samenstellen! In principe kan bijna elk model voordeur als dubbele voordeur gemaakt worden.

Dubbele voordeur