Wat betekent een Weru-vakbedrijf voor mij? - Weru

Wat betekent een Weru-vakbedrijf voor mij?

Een Weru-vakbedrijf is uw centrale aanspreekpunt voor alles. Dat werkt makkelijker dan wanneer u moet overleggen en communiceren met verschillende partijen. Lees meer over wat een Weru-vakbedrijf voor u kan betekenen. Nu en in de toekomst!

Vakkundig advies

Bij de erkende Weru-vakbedrijven vindt u altijd een professionele adviseur, die u alles over de producten van Weru en de montage kan vertellen. Weru-vakbedrijven hebben een representatieve showroom waar u onze producten kunt zien en bedienen. Zo kunt u een verantwoorde beslissing nemen voor de toekomst.

Glasheldere offerte

We leveren u een overzichtelijke offerte met de afmetingen, het isolatieglas en de afwerking. Deze nemen wij graag met u door in de showroom. Als u akkoord bent met de offerte, komen wij bij u thuis om de bestelmaten tot in de millimeters op te meten.

Zeker van een betrouwbare producent

Uw Weru-vakbedrijf levert ramen en deuren uit de Weru productieeenheid in Duitsland. Hier ontwikkelt en produceert Weru al tientallen jaren haar kunststof kozijnen op maat. Dat geeft u de zekerheid van een betrouwbare producent!

Vakkundige en zorgeloze montage

Door de inzet van gecertificeerd montagepersoneel weet u dat uw Weru ramen en deuren op de juiste manier gemonteerd worden. Op het afgesproken tijdstip, snel en efficiënt.

Service achteraf

Mocht het nodig zijn dan kunt u ook na koop en montage terecht bij uw Weru-vakbedrijf. Onderdelen zijn door uw Weru-vakbedrijf nog jaren na te bestellen bij de Weru productie-eenheid in Duitsland. Dat is het vertrouwde gevoel van altijd een Weruvakbedrijf in de buurt.