Transparante offerte zonder verrassingen - Weru

OFFERTE ZONDER VERRASSINGEN ACHTERAF

Wilt u goed advies en een offerte afgestemd op uw situatie en wensen? Een offerte waar vooraf goed over is nagedacht. Dus geen verrassingen achteraf? Dat snappen wij als geen ander. Daarom nodigen wij u altijd uit in een van onze showrooms.

Door onze ervaring weten wij precies de juiste vragen te stellen. En laten wij u stilstaan bij dingen waar u zelf vaak niet aan denkt. Ook kunt u alle Weru producten zien (en voelen). Op basis van deze eerste kennismaking maken wij geheel vrijblijvend een glasheldere offerte. Door uw bezoek aan onze showroom heeft u ook een beter beeld van hetgeen op de offerte staat.

Onze offertes zijn transparant, zonder verrassingen. Dus ook over de volledige afwerking bij montage, verwijdering van afval, etc.

Inclusief 10 jaar garantie

Weru biedt tot 10 jaar garantie* op haar producten. Dit betekent dat uw Weru-vakbedrijf ook uitgebreid ondersteund wordt en garantie kan bieden.

*De laatste versie van de garantievoorwaarden (in PDF-formaat) van in Nederland geleverde Weru-producten zijn opvraagbaar bij uw Weru-vakbedrijf

 

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Vrijblijvend Weru magazine aanvragen Weru kunststof ramen en deuren magazine