Meer dan 170 jaar ervaring

Wanneer u beslist kunststof kozijnen in uw woning te laten plaatsen, wilt u een kwaliteit waar u tientallen jaren op kunt vertrouwen en een kozijn met een vormgeving die past bij uw woning en bij u. Met een kunststof kozijn van Weru maakt u zeker een goede keuze. De kozijnen van Weru voldoen aan de hoogste technische kwaliteits- en keuringseisen en vormen zeker een blikvanger.

Sinds 1843

De basis voor de huidige kozijnen van Weru is in 1843 gelegd met het professioneel beglazen van ramen en deuren. Die activiteiten monden uiteindelijk uit in een ‘Roll- und Klappladenfabrik’ in Rudersberg (Duitsland) in de innovatieve en bedrijvige deelstaat Baden-Württemberg. Vanaf 1960 richt Weru zich hier op het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige PVC-kozijnen. De kozijnen worden geproduceerd in Rudersberg (Baden-Württemberg) en Triptis (Thüringen).

De degelijke kwaliteit van Weru is een begrip

Door de jaren heen heeft Weru onderzoek en ontwikkeling de grootste prioriteit gegeven. Het Zuid-Duitse bedrijf heeft een scherpe visie ontwikkeld die resulteert in producten waar de gebruiker tientallen jaren op kan vertrouwen en van kan genieten. De degelijke kwaliteit van Weru is een begrip. U zult het ervaren.

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Aanvragen