Vertrouw op 170 jaar ervaring, onderzoek en innovatie! - Weru

VERTROUWEN OP 170 JAAR ERVARING

Bij de aanschaf van kozijnen gaat u niet over een nacht ijs! U wilt kunnen vertrouwen op een stuk ervaring. En dat hebben wij. Wist u dat de basis voor de huidige kozijnen van ons bedrijf al in 1843 is gelegd met het professioneel beglazen van ramen en deuren?

De eerste activiteiten monden uiteindelijk uit in een ‘Roll- und Klappladenfabrik’ in Rudersberg (Duitsland). Deze plaats ligt in de innovatieve en bedrijvige deelstaat Baden-Württemberg. Vanaf 1960 richt Weru zich hier op het ontwikkelen en fabriceren van hoogwaardige PVC-kozijnen.

Ervaar het zelf in onze showroom

Onderzoek en ontwikkeling staat al vanaf het begin hoog op onze prioriteitenlijst! Dit merkt u terug in onze producten. Wij werken alleen met materialen van de hoogste en (soms letterlijk) zwaardere kwaliteit. Door onze innovatieve constructies laten alle ramen en deuren zich fascinerend geruisloos en licht bedienen. Jaar in jaar uit. Wij nodigen u uit om dit zelf te ervaren in de showroom van een van onze Weru-vakbedrijven. Niet voor niks zeggen wij: ‘Met Weru bent u klaar voor de toekomst!’.

Onze kozijnen worden tegenwoordig geproduceerd in Rudersberg (Baden-Württemberg) en Triptis (Thüringen).

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Vrijblijvend Weru magazine aanvragen Weru kunststof ramen en deuren magazine