Kugeko - Weru
Uw Weru-vakbedrijf: Kugeko

Locatie Maassluis
Wij zijn verhuisd! Voor actuele informatie m.b.t. bereikbaarheid van dit vakbedrijf kijk op www.kugeko.nl:

Routebeschrijving
  • Weru Partner Garant
  • Transparante offerte zonder verrassingen
  • Ook garantie ná levering
  • Periodieke onderhouds-service
Over dit Weru-vakbedrijf

OVER KUGEKO

Kugeko vindt het belangrijk dat iedereen in de regio zich goed voelt op de plek waar hij of zij woont, werkt of veel tijd doorbrengt. Daarom verfraaien en verbeteren wij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering. Om nog meer woonplezier te creëren, vergroten wij ruimtes door het plaatsen van dakkapellen, serres en tuinkamers. Het team van Kugeko zoekt samen met u naar de beste oplossing en werkt samen met leveranciers van kwaliteitsproducten.

Wij zijn verhuisd!

Per 1 juli 2021, is ons nieuwe adres :
Zomerdijk 2
3143 CT Maassluis
Tel. 010-59 97 416

Helaas zijn we nog niet geheel klaar met de opbouw van onze showroom, we hopen u snel te kunnen verwelkomen. Kijk voor actuele informatie op www.kugeko.nl

Kwaliteit

Kugeko stelt hoge eisen aan kwaliteit en klanttevredenheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9! Om deze resultaten te behalen en te behouden, is het van belang om met hoogwaardige kwaliteitsproducten te werken. Sinds de oprichting in 2004 is Kugeko dan ook erkend dealer van Weru en sinds 2013 zijn wij één van de zes geselecteerde ‘active’ partners van Solarlux.

Volg ons ook op
Twitter/kugeko1
Facebook.com/kugeko.maassluis
Google+