Kugeko – Weru – Kunststof kozijnen
Uw Weru-vakbedrijf: Kugeko

Locatie Maassluis ontvangt u i.v.m. met maatregelen tegen het corona virus graag alleen op afspraak in de showroom. Zo beperken we het aantal klanten dat tegelijkertijd binnen is. Dit doen we uit respect voor ieders gezondheid. Belt u ons gerust voor een afspraak:

Routebeschrijving
  • Weru Partner Garant
  • Transparante offerte zonder verrassingen
  • Ook garantie ná levering
  • Periodieke onderhouds-service
Over dit Weru-vakbedrijf

OVER KUGEKO

Kugeko vindt het belangrijk dat iedereen in de regio zich goed voelt op de plek waar hij of zij woont, werkt of veel tijd doorbrengt. Daarom verfraaien en verbeteren wij (nieuwbouw)woningen, bedrijfspanden en horecagelenheden met kunststof kozijnen, ramen en deuren, vouwwanden en met binnen- en buitenzonwering. Om nog meer woonplezier te creëren, vergroten wij ruimtes door het plaatsen van dakkapellen, serres en tuinkamers. Het team van Kugeko zoekt samen met u naar de beste oplossing en werkt samen met leveranciers van kwaliteitsproducten.

Showroom en werkplaats

Op onze locatie aan het Mackayplein 15 te Maassluis is naast de werkplaats een prachtige showroom gevestigd. In de sfeervolle ruimte kunnen bezoekers zich onder het genot van een kopje koffie laten informeren over de vele mogelijkheden. Door middel van diverse presentaties, showmodellen en deskundig advies kan men een keuze maken uit de vele mogelijkheden, toepassingen en materialen. Ons serviceteam bereidt uw project vervolgens voor in onze professioneel uitgeruste werkplaats.

Kwaliteit

Kugeko stelt hoge eisen aan kwaliteit en klanttevredenheid. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9! Om deze resultaten te behalen en te behouden, is het van belang om met hoogwaardige kwaliteitsproducten te werken. Sinds de oprichting in 2004 is Kugeko dan ook erkend dealer van Weru en sinds 2013 zijn wij één van de zes geselecteerde ‘active’ partners van Solarlux.

Volg ons ook op
Twitter/kugeko1
Facebook.com/kugeko.maassluis
Google+