Linssen Best - Weru
Uw Weru-vakbedrijf: Linssen Best

Locatie Best
Voor actuele openingstijden en bereikbaarheid van dit vakbedrijf verwijzen we naar www.linssen-best.nl:

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Weru Partner Garant
  • Transparante offerte zonder verrassingen
  • Ook garantie ná levering
  • Periodieke onderhouds-service
Over dit Weru-vakbedrijf

OVER LINSSEN BEST

Linssen Best houdt zich bezig met het verhogen van de kwaliteit en het comfort van woningen en gebouwen. Het monteren van isolerende beglazing, ramen, deuren en puien. Zowel voor renovatie maar ook bij nieuwbouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het na-isoleren van spouwmuren, daken en kruipruimtes.

Het leveren van tevredenheid

Onze bedrijfsfilosofie is de voornaamste reden van ons succes ‘een hoge kwaliteit van dienstverlening handhaven, gebaseerd op vakkundige medewerkers en gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen en methoden’. Het doel dat wij ons stellen, wordt hiermee bereikt ‘het leveren van tevredenheid’.

Eén aanspreekpunt voor het gehele traject

Wij staan garant voor een correcte opname en advies, een glasheldere offerte en een uiterst vakkundige montage, nazorg, service en garantie. De diversiteit in het aanbod zorgt er voor dat u bij ons uw renovatie- en nieuwbouwplannen naar wens zult realiseren. Uw voordeel bij ons; korte lijnen, één aanspreekpunt voor het gehele traject.

Een organisaties met een familiekarakter

Aan de basis van ons bedrijf staan waarden als betrokkenheid, open communicatie, plezier en wederzijds respect, kenmerkend voor organisaties met een familiekarakter. In het streven naar het bieden van kwaliteit, veiligheid en oog voor milieu komen ze steeds weer tot uiting.

Wij nodigen u van harte uit in onze ramen en deuren showroom in Best om te proeven van de familiesfeer en ondertussen te genieten van de zorgeloze dienstverlening.