Van den Heuvel Ramen en Deuren - Weru
Uw Weru-vakbedrijf: Van den Heuvel Ramen en Deuren

Locatie Rijswijk
Voor actuele openingstijden en bereikbaarheid van dit vakbedrijf verwijzen we naar www.vdh-rd.nl:

Routebeschrijving

Openingstijden

 • Ma 08:30 - 17.00
 • Di 08:30 - 17.00
 • Wo 08:30 - 17.00
 • Do 08:30 - 17.00
 • Vr 08:30 - 15.00
 • Za Op afspraak
 • Zo Gesloten
>
 • Weru Partner Garant
 • Transparante offerte zonder verrassingen
 • Ook garantie ná levering
 • Periodieke onderhouds-service
Over dit Weru-vakbedrijf

OVER VAN DEN HEUVEL RAMEN EN DEUREN

Al ruim 30 jaar zijn wij, Van den Heuvel Ramen en Deuren, actief in de renovatie van kozijnen. Van den Heuvel Ramen en Deuren biedt u een uitgebreid keuzepakket aan mogelijkheden in kunststof, aluminium en houten kozijnen. Van den Heuvel Ramen en Deuren ontplooit haar activiteiten in de regio groot Den Haag, het Westland, Zoetermeer, Delft en omstreken.

Nieuwe ideeën en producten gaan hand in hand met een uitgebreide begeleiding en advisering

In onze showroom krijgt u een goede indruk van de diverse producten en voorzien onze medewerkers u van een objectief en vakkundig advies. Van den Heuvel Ramen en Deuren staat bekend als een toonaangevende firma waar nieuwe ideeën en producten hand in hand gaan met een uitgebreide begeleiding en advisering in het traject van acquisitie tot en met uitvoering van de werkzaamheden.

Vlekkeloze uitvoering en prachtig resultaat

Wie de kozijnen van een woning wil vervangen, zit met vele vragen. Wij voorzien u van een goed en objectief advies om de keuze voor een bepaald systeem makkelijke te maken. Wij kunnen u begeleiden bij alle fases van het proces zoals advisering in de woning, het verzorgen van het inmeten en het bepalen van de bestelmaten met bijbehorende aansluitdetails. Onze geschoolde vakkundige medewerkers dragen zorg voor een vlekkeloze uitvoering en een prachtig resultaat.

Nazorg en veiligheid

Ook na het voltooien van de werkzaamheden is Van den Heuvel Ramen en Deuren uw partner in de nazorg en het verrichten van servicewerkzaamheden. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Omdat wij ons steigermateriaal in eigen beheer hebben, kunnen wij altijd en overal steigers plaatsen (conform VCA veiligheidseisen) als de veiligheid van onze medewerkers dit vereist.

Maatwerk zonder meerprijs

Maatwerk – dat klinkt vooral duur. Niet bij van den Heuvel. Uw persoonlijke raam-en deur wensen staan bij ons voorop. Hoe groot of hoe klein uw raamopening is, wij maken het passende raam ervoor. Of het nu om een complete nieuwbouw gaat, of een paar kozijnen gerenoveerd moeten worden – maatwerk krijgt u bij van den Heuvel altijd zonder meerprijs. Omdat geen huis nu eenmaal hetzelfde is, nemen we uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken. We bekijken in alle rust met u welke stijl of kleur het beste bij uw woning past en meten ter plekke de exacte maten op. Zo weet u zeker dat straks bij de inbouw alles perfect past.