ZIC - Weru
Uw Weru-vakbedrijf: ZIC

Locatie St. Nicolaasga
De showroom is op afspraak te bezoeken. Bel ons voor een afspraak. Wij zijn gesloten van vrijdag 22 december t/m zondag 7 januari.:

Routebeschrijving
  • Weru Partner Garant
  • Transparante offerte zonder verrassingen
  • Ook garantie ná levering
  • Periodieke onderhouds-service
Over dit Weru-vakbedrijf

OVER ZIC

We kunnen u alles over de producten van Weru en de montage vertellen en u optimaal adviseren zodat u de juiste en verantwoorde beslissing kunt nemen.

Correcte offerte

Om u een correcte offerte voor te leggen, komen wij eerst bij u thuis om de maten van uw kozijnen op te nemen. Vervolgens worden de afmetingen, afwerking, materialen en al uw wensen op een heldere manier in de offerte opgenomen.

Tot in detail geregeld

De offerte bespreken wij vervolgens graag met u in onze showroom. Wel zo makkelijk en praktisch want het is direct mogelijk om wijzigingen en/of aanvullingen in een aangepaste offerte te verwerken. Gaat u akkoord met deze offerte, dan komen wij nogmaals bij u thuis om de bestelmaten op te meten. Zo bent u verzekerd dat bij de montage alles perfect past.

Nauwkeurige planning en montage

Dan bestellen wij uw kozijnen bij Weru waar zij helemaal op maat worden gemaakt. Wij leveren uw kunststof kozijnen precies op het afgesproken tijdstip en monteren de kozijnen vakkundig, snel en zonder veel overlast. En mocht het nodig zijn, dan kunt u ook na aankoop en montage nog een beroep op ons doen.

Het uitgebreide garantieplan

ZIC Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van de kozijnen. Naast de normale productgarantie en de garantie op de montage van het Weru-vakbedrijf krijgt u de zekerheid dat, indien ZIC niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen, Weru u terzijde blijft staan. Een heldere garantieregeling, die u geheel gratis wordt aangeboden.