De zekerheid van Weru Partner Garant® - Weru

WERU PARTNER GARANT®

Weru, marktleider in kunststof ramen en deuren, biedt u het uitgebreide garantieplan Weru Partner Garant®. Naast de zekerheid van een groot merk kunt u zich terecht ‘geborgen voelen’ met deze extra service.

Weru geeft u met Weru Partner Garant® de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw kozijnen. Van de kwaliteit en vakmanschap bij onze exclusief geselecteerde en geschoolde Weru-vakbedrijven zijn wij overtuigd. Met Weru Partner Garant® krijgt u dit nu ‘zwart op wit’!

Wat is Weru Partner Garant®?

Naast de normale productgarantie van Weru en de garantie op de montage door het Weru-vakbedrijf heeft u met Weru Partner Garant® de zekerheid dat Weru u terzijde staat indien het vakbedrijf niet meer aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen (bijvoorbeeld bij een faillissement). Weru neemt in dat geval de verantwoordelijkheden voor de gemonteerde Weru-producten over.

Hoe krijg ik de zekerheid van Weru Partner Garant®?

Nadat de kozijnen bij u zijn gemonteerd en opgeleverd, vraagt u speciale WPG aanvraagformulier aan bij uw vakbedrijf. Hierop zijn door hen de benodigde gegevens ingevuld, bij ondertekening gaat u akkoord met de oplevering van de kozijnen en de voorwaarden van Weru Partner Garant®. Weru Nederland B.V. maakt aan de hand hiervan uw persoonlijke certificaat en stuurt dit direct aan u toe.
Zoals u ziet; een heldere garantieregeling die u als extra service wordt aangeboden.

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Gratis inspirerende brochure aanvragen

Vrijblijvend Weru magazine aanvragen Weru kunststof ramen en deuren magazine