Keralit gevelbekleding – Weru – Kunststof kozijnen
Vosdonk 4, 4879 NC, Etten-Leur (tel. 076- 503 28 00)
Kreeft 6a, 4401 NZ,Yerseke (tel. 0113- 574 173)

http://www.kumasol.nl
info@kumasol.nl
Deskundig telefonisch advies 076- 503 28 00
Openingstijden

Keralit gevelbekleding

Met de producten van Keralit zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Keralit materialen zijn namelijk niet alleen erg mooi, maar ook onverwoestbaar. Een woning met Keralit gevel- en dakrandpanelen heeft een blijvend mooie afwerking.
Dat betekent: geen afbladderende verflagen en geen kleur- of glansverlies, maar stijlvolle gevelelem­enten en dakranden, die er altijd verzorgd uitzien. Jaar in, jaar uit. Oftewel: nooit meer schilderen, maar wel volop genieten.Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken. Het materiaal is namelijk ook nog eens ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen.

En over de kwaliteit hoeft u zich al helemaal geen zorgen te maken

De kwaliteit is gegarandeerd door het KOMO-attest en op Keralit krijgt u maar liefst 10 jaar leveranciersgarantie. Het basismateriaal van de Keralit panelen bestaat uit gerecyclede kunststoffen. Een prettig idee, voor wie hecht aan duurzaam materiaal gebruik. Ook wat onderhoud betreft is Keralit een verantwoorde keuze: schilderen is overbodig dus u verbruikt geen verf.Geïnteresseerd? Kom naar onze showroom!