Aluminium kozijnen – Weru – Kunststof kozijnen
Diepenhorstlaan 8
2288 EW
Rijswijk
info@vdh-rd.nl
Deskundig telefonisch advies 070-3196920
Openingstijden

Aluminium kozijnen

Wij bieden u aluminium kozijnen van diverse typen, ook geschikt voor renovatie van uw bestaande slanke stalen kozijnen.

CS 38-SL

9772089a7224919d7863273a6b8fa9d7_f452Het raam- en deursysteem CS 38-SL is een uiterst strak, slank en esthetisch profiel dat zeer goed toepasbaar is in nieuwbouwprojecten. Door de aanzichtbreedte vanaf 33 mm is dit profiel ook geschikt voor de vervanging van stalen ramen en deuren. CS 38-SL is net zo rank waardoor het originele ontwerp gehandhaafd blijft. Door de veel betere isolatie en de veiligheid die voldoet aan de hedendaagse eisen, is CS 38-SL een zeer modern systeem. Het systeem is WK2 goedgekeurd en beschikt over de vereiste KOMO attesten van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen.

Wilt u transparantheid, dan is CS 38-SL hét profiel.

Hiervoor zorgen niet alleen het slanke, esthetische uiterlijk, maar ook het onzichtbare beslag. Scharnieren die in het zicht zitten, behoren tot het verleden en ook de binnenafwerking is hierdoor eenvoudiger. De verborgen ontwatering verhoogt het esthetische uiterlijk. Storende waterkapjes zijn namelijk niet meer nodig. De profielen zijn in alle kleuren leverbaar met, indien gewenst, een verschillende binnen- en buitenkleur. De stijlen en dorpels kunnen afhankelijk van de statica-eisen verstevigd worden.

Alle gangbare openingsvarianten kunnen met CS 38-SL gerealiseerd worden, zoals draai-, draaikiep-, val- en stolpramen. Inclusief enkel/dubbel naar buiten- en naar binnen draaiende deuren.

CS 24-SL

a780707fb6fdd19d4889b89d26f349f6_f451Kenmerkend voor het CS 24-SL raamsysteem zijn design, slankheid, stabiliteit en isolatie. CS 24-SL is een aluminium raamsysteem voor naar buitendraaiende ramen en vaste elementen. De detaillering is gelijk aan die van het slanke stalen raamprofiel. De dubbele isolator van 23 mm zorgt voor een goed isolerende werking. Met een inbouwdiepte van 85 mm hebben de profielen een grote mate van stijfheid. Dit komt de stabiliteit en slankheid ten goede.

Voldoet aan de vereiste weerstandsklasse voor nieuwbouw

Uniek is dat dit slanke systeem voldoet aan de vereiste weerstandsklasse voor nieuwbouw, namelijk WK II. De veiligheid is daarmee gewaarborgd. CS 24-SL is toepasbaar in nieuwbouw en renovatie, woningbouw, scholen en utiliteitsgebouwen.
Wilt u transparantheid, dan is CS 24-SL het profiel. Verborgen scharnieren kunnen toegepast worden en versterken het slanke, esthetische uiterlijk. De binnenafwerking is hierdoor eenvoudiger. De profielen zijn in alle kleuren leverbaar met, indien gewenst, een verschillende binnen- en buitenkleur. De stijlen en dorpels kunnen afhankelijk van de statica-eisen verstevigd worden.

Klik hieronder voor verschillende projecten met aluminium kozijnen:

Aluminium kozijnen in Den Haag
Aluminium kozijnen Rijswijk
Delft aluminium kozijnen
Leidschendam aluminium kozijnen
Projecten aluminium kozijnen